Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το

Google Street View
for Business

2X Περισσότερη επισκεψιμότητα. +1 Δισεκατομμύρια μηνιαίοι ενεργοί χρήστες.

Το Google Street View – Trusted είναι μια διαδραστική εικονική περιήγηση 360 μοιρών κορυφαίας ποιότητας στην επιχείρησή σας που υποστηρίζεται από τους Χάρτες Google. Με το Google Street View, οι πελάτες σας μπορούν να περπατήσουν μέσα στην επιχείρησή σας και να νιώσουν την ατμόσφαιρα των εγκαταστάσεων σας. Η υπηρεσία Google Street View μπορεί να εκτελεστεί από αξιόπιστους φωτογράφους της Google και είμαστε ένας από αυτούς.

700
Χιλιόμετρα
169 .000
Συνολικές Φωτογραφίες
72
Μέρη
657
Επιχειρήσεις

Επιλεγμένες Περιηγήσεις

Το Google Street View διπλασιάζει το ενδιαφέρον για την επιχείρηση σου.

Ειδικά οι πελάτες μεταξύ 18-34 ετών έχουν 130% περισσότερες πιθανότητες να κάνουν κράτηση βάσει εικονικής περιήγησης.

Ξεχωρίστε στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Η επεξεργασία Υψηλού δυναμικού εύρους προσθέτει λεπτομέρειες, τόσο σκιές όσο και τονισμένα σημεία, κάνοντας την εικόνα εντυπωσιακή και μάλιστα πολύ περισσότερο από μια κανονική φωτογραφία. Με την τεχνολογία Google Street View αναπαράγουμε την εμπειρία του ανθρώπινου οπτικού συστήματος, η επεξεργασία HDR χρησιμοποιεί ένα πλήρες «σετ» εικόνων για να αποκτήσει την επιθυμητή φωτεινότητα και βάθος που κάνει την εικόνα αξέχαστη.

Αποκτήστε μεγαλύτερη προβολή στη Google.

Όταν δημοσιεύετε μια εικονική περιήγηση Google για την επιχείρησή σας, αυξάνετε την προβολή της επιχείρησής σας σε όλες τις πλατφόρμες της Google. Εκτός από την αύξηση του οπτικού αντίκτυπου της καταχώρισής σας στο Google My Business, θα εμφανίζεται επίσης σε οργανικές αναζητήσεις και στους Χάρτες Google. Αυτή η περιήγηση μπορεί επίσης να ενσωματωθεί στα κοινωνικά σας κανάλια και να ενσωματωθεί στον ιστότοπό σας.

Ενισχύστε τις μετατροπές σας άμεσα.

Η αυξημένη ορατότητα της επιχείρησής σας μεταξύ των κορυφαίων αποτελεσμάτων αναζήτησης είναι ευθέως ανάλογη με την αύξηση των επισκεπτών στην επιχείρησή σας. Πάνω από το 34% που βλέπουν την καταχώρισή σας στο κινητό και το 50% που βλέπουν την καταχώρισή σας σε ένα smartphone είναι πιθανό να επισκεφτούν το κατάστημά σας μέσα σε μια μέρα! Φανταστείτε τους πελάτες που θα χάσετε αν δεν έχετε μια εξαιρετική καταχώριση!

Google Street View For Business

Όσοι βλέπουν μια καταχώριση με εικονική περιήγηση έχουν διπλάσιες πιθανότητες να ενδιαφέρονται να κάνουν κράτηση εκεί.
Και ιδίως μεταξύ των 18-34 ετών, οι υποψήφιοι είναι 130% πιο πιθανό να κάνουν κράτηση με βάση μια περιήγηση.

Google Street View με την VRvisit

Θα σκέφτεστε γιατί να συνεργαστείτε με εμάς; Η απάντηση απλή, δεν είμαστε οι καθημερινοί συνεργάτες της Google για την υπηρεσία του Street View.
Είμαστε Street View Experts.

Ανάδειξε την επιχείρησής σου με μια ψηφιακή περιήγηση, επικοινώνησε σήμερα μαζί μας.

Για να μπορέσει η ομάδα μας να εντοπίσει τις ανάγκες σας και να ετοιμάσει την κατάλληλη προσφορά θα χρειαστούμε τα παρακάτω στοιχεία.