Γιατί Street View;

Βελτιώστε την κατάταξη και προβάλετε την επιχείρησή σας στην πλατφόρμα Google

Αξιοποιήστε τη δύναμη της Google με εικονική περιήγηση υψηλής ανάλυσης 360 μοιρών από την VRvisit.

Εμφανίστε στο Google την προβολή της εικόνας απευθείας στα αποτελέσματα της αναζήτησής σας και καλέστε τους πελάτες σας για μια ματιά.

Βρείτε το Google Maps και ξεχωρίστε στο Google Plus με την πρόσφατα ενημερωμένη σελίδα σας.

Θα πάρετε όλη αυτή την έκθεση για μια μοναδική πολύ προσιτή επένδυση.

Μπορείτε να προσθέσετε την εικονική περιήγηση στον ιστότοπό σας για ακόμα περισσότερες προβολές.

Δεν υπήρξε ποτέ ένας καλύτερος ή πιο αποδοτικός τρόπος να δοθεί στους πελάτες η αίσθηση της διάταξης, της εμφάνισης και της ομορφιάς του εσωτερικού της επιχείρησής σας.

Κάθε Virtual Tour διαθέτει:
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ GOOGLE, GOOGLE MAPS και GOOGLE+

Η εικονική περιήγηση σε αριθμούς

Η εικονική περιήγηση θεωρείται ένα από τα χρησιμότερα εργαλεία διαδικτυακού marketing. Με την ενσωμάτωσή της σε γνωστές εφαρμογές όπως αυτή της Google Maps και Google Street View, τα οφέλη και οι τρόποι πρόσβασης σε αυτές, πολλαπλασιάστηκαν. Από έρευνα της Google σε δείγμα 1.200 ατόμων προέκυψε ότι:

Δύο στα τρία άτομα ζητούν περισσότερες εικονικές περιηγήσεις στο διαδίκτυο.

  • δύο στους τρείς (67%) επιθυμούν περισσότερες καταχωρήσεις επιχειρήσεων με εικονική περιήγηση.

Οι εικονικές περιηγήσεις διπλασιάζουν την πιθανότητα να σας επιλέξουν οι πελάτες σας.

  • Όσοι βλέπουν μία καταχώρηση με εικονική περιήγηση έχουν διπλάσιες πιθανότητες να ενδιαφερθούν να κάνουν την κράτησή τους σε αυτή την επιχείρηση. Συγκεκριμένα για τις ηλικίες 18-34 ετών οι δυνητικοί πελάτες είναι κατά 130% πιθανότερο να κάνουν την κράτηση βασιζόμενοι στην εικονική περιήγηση.

Η μηχανή αναζήτησης της Google είναι η πρώτη σε προτίμηση για τοπικές αναζητήσεις.

  • Κατά την αναζήτηση εστιατορίων και ξενοδοχείων στο Internet, το 62% των ενδιαφερόμενων προτιμούν τη μηχανή αναζήτησης της Google.

Πηγή: https://www.google.com/maps/streetview/trusted/

Σε άλλη έρευνα, της VFM Leonardo Inc. το έτος 2010, 590 ιδιοκτήτες και διευθυντές ξενοδοχείων ανέφεραν ότι οι εικονικές περιηγήσεις ξενοδοχείων (σε ποσοστό 66%) ή συγκεκριμένα πανοραμικές φωτογραφίσεις 360ᵒ ( σε ποσοστό 49%) είναι μεταξύ των πέντε αποδοτικότερων εργαλείων διαδικτυακού marketing στη διάθεσή τους. Η δημοφιλότητά τους στο κοινό είναι τεράστια και εκτιμάται ότι πέντε εκατομμύρια εικονικές περιηγήσεις παρακολουθούνται κάθε έτος σε όλο τον κόσμο.